Wij werken op afspraak. Aanmeten kan ook op Zaterdag .Tel : 0181-328099.

WAAROM DIMEDICO

25 JAAR ERVARING

Dimedico International BV opgericht in 1997. Jarenlange ervaring met maatgemaakte gehoorbescherming vormde een solide basis voor succes.
Ons merk AudiSafe® maatgemaakte gehoorbescherming(otoplastieken)heeft tot op heden een permanente groei gekend en een solide plaats veroverd op de Nederlandse markt voor otoplastieken. 

Daarnaast wordt AudiSafe® ook actief verkocht in België, Duitsland en Oostenrijk.
De universele gehoorbeschermer Fit-All vindt in zijn uitvoeringen Werk & Hobby, 
Motor, Slapen, Muziek en ShotKiller® een breed afzetgebied. Jarenlang was Dimedico de voortrekker in Nederland op het gebied van Tinnitus Retraining Therapy. Dit in combinatie met het product TinnitusEx®. Momenteel wordt dit initiatief in versterkte mate voortgezet door het Nationaal Tinnitus Platform. Onze OpticSafe® veiligheidscorrectiebrillen worden door onze gediplomeerde opticiens aangepast en opgemeten.

MAATWERK

Dimedico komt op de werkplek langs voor het maken van afdrukken van de gehoorgangen en aanpassen en opmeten van veiligheidscorrectiebrillen. Desgewenst maken wij een “zorgsysteem” op maat voor u.

PERSOONLIJK

Wij streven naar optimale ondersteuning op het gebied van gehoor-en oogbescherming. Aandacht voor uw wensen, duidelijke communicatie , korte lijnen. Een klein team dat flexibel, betrokken en deskundig is.

EIGEN MERK

Op basis van recente keuringen bij het IFA te Sankt Augustin mogen onze producten het CE kenmerk dragen. AudiSafe otoplastieken zijn CE gecertificeerd volgens de PBM verordening (EU) 2016/425 , Annex VII (Module C) gecertificeerd certificaatnr. 180340 door Notified Body Notified Body IFA (EU-ID:0121), volgens EN 352.2:2002.

 

© Copyright - dimedico - website by Zita