Wij werken op afspraak. Aanmeten kan ook op Zaterdag .Tel : 0181-328099.

OVERHEID

Speciale gehoorbescherming

17 juli 2012

ShotKiller®; maatgemaakte gehoorbescherming .

In tegenstelling tot alle tot nu toe op de markt gebrachte filters heeft het ShotKiller® filter tot 100dB(A) slechts 7 decibel demping. Bij een pulsgeluid neemt de demping kortstondig toe tot >40 decibel. De ShotKiller® gehoorbescherming is bij uitstek geschikt voor jagers, sportschutters en kleiduivenschutters. Ook voor personen die werkzaam zijn in de funderingstechniek en vuurwapeninstructeurs adviseren wij de op maat gemaakte otoplastieken AudiSafe ShotKiller®. Door het unieke duo filtersysteem worden zowel puls/schot als de nagalm en omgevingsgeluiden gedempt. U bent tegen alle schadelijke geluiden beschermd.

Waarom AudiSafe ShotKiller®? • Uniek product • Perfecte pasvorm • Behoud van spraakverstaanbaarheid • 3 jaar garantie op pasvorm • Onze vakmensen maken overal in Nederland en België ter plaatse afdrukken van de gehoorgangen

Door het unieke duo filtersysteem worden zowel het pulsgeluid als de nagalm gedempt. U bent tegen al het schadelijke geluid beschermd. De AudiSafe ShotKiller® is bij uitstek geschikt voor sportschutters, vuurwapeninstructeurs en heiers.

Wij zijn als enige in Europa de trotse bezitters van een CE certificaat op deze otoplastieken met duo filtersysteem. Verkrijgbaar in 15 verschillende kleuren. AudiSafe otoplastieken worden geleverd in een solide etui met garantiekaart, oorsmeerpennetje en een heldere gebruiksaanwijzing.

ShotKiller® kan ook geleverd worden in onze Fit-All® universele behuizing.

Gebruiksaanwijzing/dempingswaarden

© Copyright - dimedico - website by Zita